Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ο δράστης της αιματηρής ληστείας της Τούμπας είχε συνεργό - Τι έδειξαν οι κάμερες (Βίντεο)

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της αιματηρής ληστείας στο ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει στη διάθεσή του βίντεο που δείχνει τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο και σε κοντινή απόσταση να συναντάται με τον συνεργό του. Εικάζεται ότι το δεύτερο άτομο είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Στο βίντεο (13ο δευτερόλεπτο) φαίνεται ότι οι δύο ληστές περπατούν με γοργό βήμα. Ο ένας φοράει λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της ληστείας πυροβόλησε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου στο κεφάλι, αφού πρώτα του κατάφερε ένα χτύπημα με το όπλο στο πρόσωπο. Ο 44χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν και τις δύο ληστείες που σημειώθηκαν το προηγούμενο 48ωρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο δράστης της ληστείας ψιλικατζίδικου της οδού Δελφών, που σημειώθηκε 20 ώρες πριν από τη ληστεία της οδού Γρ. Λαμπράκη, κρατούσε στα χέρια του πιστόλι ίδιου τύπου με αυτό που σκότωσε τον 44χρονο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νότια προάστια: Πρόστιμο – μαμούθ 21.140 ευρώ σε μοτοσυκλετιστή που πέρασε 12 φανάρια με «κόκκινο»

Κάθε ρεκόρ παραβατικότητας «έσπασε» μοτοσυκλετιστής, ο οποίος παραβίασε 12 φορές τον ερυθρό σηματοδότη, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να ...

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέλφια από το νοσοκομείο στο Ρίο – Eίχαν μεταφερθεί εκεί με εισαγγελική εντολή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο όπου είχαν μεταφερθεί μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τ...

Φόρτωση άρθρων...