Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης γιόρτασε την ολοκλήρωση της θητείας του με το τραγούδι «απολύομαι και τρελαίνομαι» (Video)

Με το τραγούδι «απολύομαι και τρελαίνομαι» γιόρτασε την Παρασκευή το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης την ολοκλήρωση της 20ήμερης θητείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ορκίστηκε χθες το πρωί στη Θήβα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε πενθήμερη άδεια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Χθες ήταν διπλή η χαρά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από την ορκωμοσία του είχε και τα γενέθλιά του.

Το μεγάλο πάρτι για τα 36α γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη έγινε σε μπαρ στου Ψυρρή. 

Εκεί βρέθηκε και ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, αλλά και πλήθος κόσμου, προσκεκλημένοι του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε, χθες, στου Ψυρρή λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κρατώντας τη σκυλίτσα του Φάρλι. Μαζί του και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να παρευρεθεί το πρωί στην ορκομωσία του.

Στο πάρτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο αδερφός του Στέλιος Κασσελάκης ο οποίος ήρθε από την Ηνωμένες Πολιτείες.

@djzafirislogothetidis #kasselakis #ellinikosstratos #fantaros #djzl #djzafirislogothetidis #athensgreece #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος - djzafirislogothetidi

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...