Ο πολλά βαρύς Παύλος Πολάκης έριξε τις ζεμπεκιές του, υπό τους ήχους του άσματος… η ζωή εδώ τελειώνει… Ο… θεσμικά αν. υπουργός Υγείας πέρα από τις τούμπες και τις φιγούρες είχε στο στόμα του ένα τσιγάρο, προφανώς για να μας αποδείξει ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, νόμους και γραφάς.
Προφανώς βγήκε να ξεσκάσει, μαθαίνοντας από τον κυριακάτικο Τύπο ότι δικαιώνεται, όταν ως σύγχρονος προφήτης προείπε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν δεν μπουν στη φυλακή κάποιοι από τη ΝΔ, δεν κερδίζονται οι εκλογές.
Του Τάσου Παπαδόπουλου
Το σχετικό video με την ζεμπεκιά που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν ήταν προϊόν υποκλοπής από κάποιο …βοθροκάναλο, άλλα αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής, μια ο ίδιος το έδωσε στην δημοσιότητα.
Αυτό δείχνει ότι πέρα από τα όσα προκλητικά κατά καιρούς δηλώνει, έχει και μια δόση ναρκισσισμού στο DNA του.
Όμως αποδεικνύεται είναι και πρωταθλητής της παρανομίας, όταν καπνίζει σε κλειστό δημόσιο χώρο, χωρίς να σέβεται ούτε κατ’ ελάχιστον την ιδιότητα του αν. υπουργού Δικαιοσύνης, όταν εμφανίζεται σε φωτογραφίες με πιστόλια και δηλώνει ακόμη ανερυθρίαστα ότι διατηρούσε διπλά βιβλία όταν ήταν Δήμαρχος στην Κρήτη.
Πέρα από την οργή, που μπορεί να προκαλεί, υπάρχει και το χειρότερο η θλίψη για την κατάντια αυτής της χώρας…
ΠΗΓΗ: orgi.gr
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις