Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ο υπουργός, το διαζύγιο και το ψυχιατρείο στην Κύπρο

Ελλάδα
Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία περιγράφει ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, στη στήλη του Πρωινός Καφές.

Δείτε τι γράφει:

Σήμερα αποφάσισα να σας διηγηθώ μια ιστορία που έρχεται από το μέλλον. Σύμφωνα με αυτήν, ένας εν ενεργεία υπουργός (σ.σ.: της κυβέρνησης Τσίπρα), φοβούμενος διάφορα πράγματα, πήρε αποφάσεις για τη ζωή του.

Η πρώτη σχετίζεται με τη σύζυγό του, «που την έστειλε από εκεί που ήρθε». Πλέον, η κυρία υπουργού ζει με τη μαμά της, δηλαδή την πεθερά του υπουργού.

Στα τυπικά, οσονούπω έρχεται και το διαζύγιο. Και σαν να μην έφτανε η σύζυγος, προέκυψαν μπλεξίματα και με τον κολλητό.

Εδώ μάλιστα υπάρχει χοντρό θέμα, που μπορεί να τινάξει στον αέρα τον πρόεδο Αλέξη. Έτσι, ο υπουργός που δεν είναι της «σειράς», αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνουν οι απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Βρήκε μία ψυχιατρική κλινική, όχι στην ελλάδα. Εκεί έγινε μια διάγνωση, περί αλκοολισμού, ψυχολογικών διαταραχών και μετά απ' όλα αυτά δόθηκε και το χαρτάκι.

Όταν έρθει η ώρα του εισαγγελέα, θα εμφανιστεί ο φίλος του του υπουργού, κρατώντας ανά χείρας το «τρελόχαρτο». Και από τη στιγμή που είναι τρελός, ο υπουργός δεν φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ.

Η ιστορία που έρχεται από το μέλλον μπορεί να μην είναι και τόσο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Διαζύγιο με τη σύζυγο. «Τρελόχαρτο» για τον φίλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγκλημα στο Μενίδι: Κυνικός και αποφασισμένος ο δολοφόνος – Έσφαξε την 40χρονη με δέκα μαχαιριές

Στον εισαγγελέα οδηγείται το πρωί της Παρασκευής (17.5.2024) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του το πρωί της Πέμπτης στο Μενίδι. Η 40χρονη ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...