Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

ΟΑΣΑ: Πώς κινούνται τα Μέσα Μεταφοράς – Πού εντοπίζονται προβλήματα

Αποκαθίσταται σταδιακά από το πρωί η λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).

Στους δρόμους κινούνται τα λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν πλήρως ή μερικώς τα δρομολόγιά τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ ενώ εντοπίζονται ακόμα προβλήματα, λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κυρίως σε δρομολόγια στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.

Το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι συρμοί πραγματοποιούν στάση στο Κορωπί και Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς ενδιάμεςη στάση στον σταθμό Παλλήνη.

Στη γραμμή 1 ( πρώην ΗΣΑΠ) η συγκοινωνία αποκαταστάθηκε πλήρως και η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ7 Σταθμός Ειρήνη-Κηφισιά.

Στο δίκτυο του τραμ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...