Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Οδηγός νταλίκας δέχθηκε επίθεση με πέτρες στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών (Photos)

Στιγμές τρόμου έζησε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οδηγός νταλίκας που κινούνταν στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Όταν ο οδηγός πέρναγε από το 95ο χιλιόμετρο στο Ζευγολατιό, άγνωστοι του πέταξαν πέτρες, με αποτέλεσμα φυσικά να κινδυνέψει άμεσα η ζωή του.

Η νταλίκα, κινούμενη από Πάτρα προς Αθήνα, στο ύψος του Ζευγολατιού, δέχθηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ, σύμφωνα με το Korinthostv.gr. 

Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσε την αστυνομία όπου στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.

Ο οδηγός υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο και τις πέτρες που δέχτηκε στο παρμπρίζ και από θαύμα δεν τραυματίστηκε, η πέτρα βρήκε ακριβώς στο σημείο του οδηγού, το όχημα γέμισε με γυαλιά στα καθίσματα και μπροστά στο ταμπλό.

Από καταγγελίες που έκανε ο οδηγός στο ίδιο σημείο έχουν δεχθεί επίθεση και άλλοι οδηγοί, αυτοκινήτων και φορτηγών που διέρχονται από αυτό το σημείο του δρόμου. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.

Οδηγός νταλίκας δέχθηκε επίθεση με πέτρες στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...