Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Οδύσσεια 8,5 ωρών με τα ΚΤΕΛ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη μετά το κλείσιμο της εθνικής οδού

Ελλάδα

Σε πραγματική Οδύσσεια έχει μετατραπεί το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα μετά το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που έχει πλημμυρίσει μετά την κακοκαιρία Daniel.

Το ταξίδι με το ΚΤΕΛ έχει διάρκεια 8,5 ώρες, καθώς τα λεωφορεία ακολουθούν μια εναλλακτική διαδρομή, ενώ μετά την «παράλυση» και του σιδηροδρόμου τα οχήματα φεύγουν γεμάτα.

Η κακοκαιρία Ντάνιελ και η υπερχείλιση του Πηνειού «έκοψε» στη μέση την Εθνική Οδό ενώ μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου στον Θεσσαλικό κάμπο θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, αναγκάζοντας όσους θέλουν να διανύσουν τη διαδρομή από και προς Θεσσαλονίκη/Αθήνα να ακολουθούν την μακρύτερη, αλλά ασφαλή διαδρομή, μέσω Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο που ξεκινάει από την Αθήνα, περνάει από Ρίο-Αντίρριο, Μεσολόγγι, Πρέβεζα και Ιωάννινα μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, μια διαδρομή που προσθέτει 2,5 ώρες στην ήδη μαραθώνια διαδρομή των 6 ωρών, ενώ το ίδιο ισχύει και για την γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...