Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα πέντε ελληνικά νησιά που οι Ιταλοί ψήφισαν ως ιδανικούς ρομαντικούς προορισμούς

Ελλάδα
Tags: νησιά

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η δημοφιλής ιταλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα My Greek Salad, που ειδικεύεται στις διακοπές στην Ελλάδα, ανακοίνωσε κατάλογο με τα πέντε καλύτερα ελληνικά νησιά για πρόταση γάμου που ταιριάζουν στις προτιμήσεις των Ιταλών ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με την εμπειρία των συντακτών της λίστας και τα σχόλια των χιλιάδων αναγνωστών τού My Greek Salad, η Ελλάδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα για εκείνη τη στιγμή η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του ερωτευμένου ζευγαριού.

Διεθνής διάκριση για τη Σκόπελο - Πάνω από Σεϋχέλλες και Μαλδίβες

Στην κορυφή της λίστας κατατάσσεται η Σκόπελος, που σύμφωνα με τον ιστότοπο αποτελεί μια εξαίσια επιλογή για πρόταση γάμου. H θέα είναι εξαιρετικά χαλαρωτική χάρη στην πολύ πυκνή βλάστηση που εναλλάσσεται με το λαμπερό πράσινο από τα πεύκα και το κρυστάλλινο γαλάζιο της θάλασσας.

Ακολουθεί η Σίφνος, που εξελίσσεται συναρπαστικά διατηρώντας την αυθεντικότητά της με τα δύο χωριά, Αρτεμώνας και Απολλωνία, να «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Στην επόμενη θέση βρίσκονται οι Λειψοί, ένας μαγευτικός τόπος με ρομαντική αύρα που μετά από 3 μέρες διακοπών αισθάνεται κανείς ήδη ντόπιος.

Τη «σκυτάλη» παίρνει η Ίος, που περιγράφεται ως εκείνη η περίπτωση προορισμού για ερωτευμένους που ο καθένας βιώνει με τον τρόπο του. Είναι το νησί της πεζοπορίας, των ονειρικών παραλιών, του Ομήρου, αλλά και των πάρτι.

Ποιοι ελληνικό νησί προτείνει η Daily Mail για το 2023

Από τη λίστα δεν λείπει η Κάρπαθος, που διαθέτει μια μοναδική ποικιλία τοπίων, με κάποια σημεία της να παραμένουν γαλήνια ακόμα και τον Αύγουστο, ενώ θέλει τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να εξερευνηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...