Οι καθηγητές του ΕΚΠΑ έδιωξαν τον Ρουβίκωνα από τη Φιλοσοφική. Η Κοσμητεία στην ανακοίνωσή της σήμερα το πρωί γράφει:
«Η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται την ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοπρέπειά της και την απρόσκοπτη λειτουργία της. Ο χώρος 516 βρίσκεται στη διάθεση της Φιλοσοφικής Σχολής».
Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από φωτογραφίες:
Καθηγητές με πανό έξω από την περίφημη αίθουσα 516 της Φιλοσοφικής. Στη συγκεκριμένη αίθουσα ο Ρουβίκωνας είχε στήσει το γραφείο του
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας
Αναστάτωση, καταλήψεις και εγκλωβισμός καθηγητών
Η κατάληψη γραφείων στη Φιλοσοφική Σχολή από μέλη του Ρουβίκωνα είχε προκαλέσει αναστάτωση στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Χθες οι Πρυτανικές Αρχές με ανακοίνωσή τους απαιτούσαν από τον Ρουβίκωνα να αποχωρήσει από το γραφείο που έχει καταλάβει στη Φιλοσοφική Σχολή, ενώ καταδίκαζαν τις καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων από εξωπανεπιστημιακές οργανώσεις.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις