Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 40χρονος δράστης στη Νέα Ερυθραία - Δείτε εικόνες

Ελλάδα

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στήσει ο 40χρονος στο σπίτι του, ο οποίος το Σάββατο το πρωί, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν 40χρονο στην Νέα Ερυθραία. Οι δυό άντρες υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, δέχθηκαν τα πυρά του δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ο 40χρονος δράστης άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους και αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκαν:

  • περίστροφο
  • μεταλλικό τσεκούρι
  • ξίφος με μήκος λάμας -67- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος
  • ξιφίδιο με μήκος λάμας -20- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος
  • 2 αυτοσχέδια δρεπάνια
  • 2  ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου|
  • στολή πολεμικής τέχνης
  • 36 φυσίγγια
  • 6 κάλυκες
  • νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες
  • ζυγαριά ακριβείας
  • κινητό τηλέφωνο

Ο πιστολέρο της γειτονιάς

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως ο δράστης είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και όχι μόνο.

«Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και χθες το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε», λέει η μητέρα του τραυματισμένου υπαλλήλου.

«Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη, αμφίεση, φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών», λέει ένας κάτοικος της περιοχής.

Όπως λένε οι μαρτυρίες των περιοίκων πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, να περπατάει προκλητικά και να κοιτάει έντονα όποιον συναντούσε χωρίς να του μιλάει. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν ο 40χρονος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Δείτε τις εικόνες:

κιο
ερ

 

βω

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...