Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ολοκληρώθηκε ο επαναπατρισμός Ελλήνων από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη

Ελλάδα

«Το Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, κινητοποιήθηκε άμεσα για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής. Έτσι, η χώρα μας συγκαταλέχθηκε μεταξύ των πρώτων χωρών που ολοκλήρωσαν επιτυχώς επαναπατρισμό πολιτών», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, επέστρεψαν οι πρώτοι 90 Έλληνες επισκέπτες, ενώ την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, άλλοι 68. Τέλος, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, επέστρεψαν 72 Έλληνες κάτοικοι Ισραήλ, οι οποίοι δήλωσαν επιθυμία για επαναπατρισμό.

Επιπλέον, διά των ανωτέρω πτήσεων διευκολύνθηκε και η επιστροφή πολιτών ευρωπαϊκών και τρίτων χωρών. Συγκεκριμένα, εξασφαλίσθηκε η επιστροφή πολιτών της Αυστρίας, Γερμανίας και Ισραήλ, Αλβανίας, Βελγίου, Βόρειας Μακεδονίας, Βουλγαρίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Λετονίας, Ουκρανίας και Παναμά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...