Τρίτη
31 Ιανουαρίου 2023

Όμιλος ΟΤΕ: Προχωράει ταχύτατα η αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο σταθερής από τη φωτιά στην Πεντέλη

Από την πρώτη στιγμή διευκόλυνση της επικοινωνίας των συνδρομητών στις πληγείσες περιοχές. Πλήρης αποκατάσταση δικτυακών υποδομών έως τα μέσα της εβδομάδας. Το δίκτυο κινητής σε πλήρη λειτουργία.

Επιχειρήσεις

Εντατικά εργάζονται 35 συνεργεία του Ομίλου ΟΤΕ, για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των ζημιών που προξένησε η πυρκαγιά της Πεντέλης στο δίκτυο σταθερής του Ομίλου, που επηρέασε περίπου 2.500 συνδρομητές.

Οι ζημιές είναι εκτεταμένες καθώς έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά περισσότεροι από 550 στύλοι τηλεφωνίας και 18 χιλιόμετρα καλωδίων. Ήδη ένα σημαντικό ποσοστό των στύλων έχει αλλαχθεί.

Η πλειονότητα των προβλημάτων στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας στην περιοχή οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης και αναμένεται να αποκατασταθούν με την επαναλειτουργία της.

Η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές δικτύου, παρά την έκτασή τους, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, δηλαδή εντός 7 ημερών από τη στιγμή που έγινε δυνατόν να προσεγγίσουν τα συνεργεία τις πληγείσες περιοχές.

Το δίκτυο κινητής είναι σε πλήρη λειτουργία.

Διευκόλυνση της επικοινωνίας των συνδρομητών COSMOTE

Η COSMOTE από την πρώτη στιγμή στηρίζει τους συνδρομητές της στην Πεντέλη και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες:

  • Προσέφερε δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές της (συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής) για 15 ημέρες.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

  • Έχει αναστείλει μέχρι και τις 20/08/2022 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλέξανδρος Εξάρχου: Η Intrakat εισέρχεται σε νέα εποχή ανάπτυξης και επενδύσεων με την υπερκάλυψη της ΑΜΚ

Υπερκαλύφθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Intrakat με την άντληση κεφαλαίων ύψους 100 εκατομμύριων ευρώ, η οποία πραγματοποιήθηκε με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης ...

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με τη Lely Center για τη χρηματοδότηση κτηνοτρόφων για αγορά εξοπλισμού

Η Τράπεζα Πειραιώς με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους αγρότες πελάτες της, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματ...

Ξεκινά η διάθεση ψηφιακών υπηρεσιών COSMOTE με επιδότηση 90%, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα έκδοσης και διαχείρισης επιταγών (vouchers) για τους δικαιούχους του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», στο οποίο συμμετέχει η CΟSMOT...

Φόρτωση άρθρων...