Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ομόνοια: Είχε καταδικαστεί για βιασμό ο 63χρονος που έστελνε μηνύματα σε 14χρονη

Παλιός γνώριμος της αστυνομίας είναι ο 63χρονος που συνελήφθη στην Ομόνοια, καθώς προσέγγιζε ανήλικες με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος, που πιάστηκε στη «φάκα» στην Ομόνοια μετά από μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικη, είχε καταδικαστεί και παλαιότερα για σεξουαλικά εγκλήματα και δη για βιασμό.

Ο άντρας κατά το παρελθόν συνήθιζε να βάζει αγγελίες σε εφημερίδες με το πρόσχημα ότι έψαχνε baby sitter.

Με τον τρόπο αυτό παρέσερνε νεαρές γυναίκες στο σπίτι του στα Πετράλωνα και προσπαθούσε να τις βιάσει.

Μάλιστα, τουλάχιστον σε μία περίπτωση τα κατάφερε, με το θύμα να βρίσκει το θάρρος και να καταγγέλλει τον βιασμό στην αστυνομία. Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό της ανυποψίαστης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την αποκάλυψη και τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την Ομόνοια, και η 12χρονη από τον Κολωνό που υπέμενε τις άρρωστες διαθέσεις ανδρών για μήνες, αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της.

Σήμερα, Τρίτη (13.6.2023) η 12χρονη αναμένεται να πάει στο τμήμα της περιοχής, που διαμένει μαζί με την θεία της, για να κάνει την επίσημη αναγνώριση.

Σημειώνεται πως ο άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...