Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ομόνοια: Καρέ-καρέ η καταδίωξη και η σύλληψη διαρρήκτη από αστυνομικούς

Ελλάδα

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από κάμερα αστυνομικού που δείχνει καρέ-καρέ την καταδίωξη και τη σύλληψη διαρρήκτη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια.

Ο δράστης, κρατώντας ένα μαχαίρι, εισέβαλε σε ρετιρέ, προκειμένου να αποσπάσει κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Όμως, έγινε αντιληπτός από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Ελληνική Αστυνομία. Ο δράστης εντοπίστηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ γρήγορα και ξεκίνησε η καταδίωξή του.

Στη συνέχεια, πήδηξε στο πίσω μέρος του κτιρίου και βρέθηκε στα κεραμίδια ενός σπιτιού, όπου τον ακολούθησε ο αστυνομικός. Ο ληστής εκεί βρέθηκε σε αδιέξοδο και συνελήφθη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε με τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τον επικεφαλής τους, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για την επιχείρηση σύλληψης.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος απευθυνόμενος στους τρεις άνδρες και τη μια γυναίκα αστυνομικό, τους ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ τους χαρακτήρισε ως ήρωες της καθημερινότητας που αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Φόρτωση άρθρων...