Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ωρωπός: Έκλεψε 35.000 ευρώ, αγόρασε αυτοκίνητο, αποταμίευσε, τζόγαρε και έκρυψε τα υπόλοιπα σε δάσος

Ελλάδα

Ένα οργανωμένο σχέδιο ακολούθησε ένας ληστής στον Ωρωπό για να μην σπαταλήσει τα λεφτά που έκλεψε από την γειτόνισσά του. Ο ληστής γνώριζε ότι η γειτόνισσά του έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι της στον Ωρωπό.

Μπήκε στο σπίτι της γειτόνισσάς του από μπαλκονόπορτα, άρπαξε τα χρήματα που είχε η γυναίκα σε μια βαλίτσα και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια βέβαια ο 22χρονος φρόντισε να μην χαλάσει όλα τα χρήματα μεμιάς. Αγόρασε ένα αυτοκίνητο 7.000 ευρώ, έπαιξε ένα ποσό στον τζόγο, αγόρασε κάποια μικροαντικείμενα και κατέθεσε 2.000 ευρώ στην τράπεζα. Ακόμα, έκρυψε το υπόλοιπο ποσό στο δάσος.

Ωστόσο, στάθηκε άτυχος, καθώς κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο σημείο και τον ανάγκασαν να ξεθάψει τα χρήματα  που είχε κρύψει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το υπόλοιπο ποσό που πλησίαζε τα 23.000 ευρώ και έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο με υλικό από την ανεύρεση των κλοπιμαίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...