Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο άγνωστος άγριος τσακωμός: Όταν ο Μάνος είπε στη Ρούλα «δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε γραφείο της Πάτρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» που αποκαλύπτει το περιστατικό.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υποννοούμενα για την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν στο κίνητρο, κατά την κρίση των αστυνομικών,.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ γίνονται έρευνες και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών Μαλένας και Ίριδας. 

Οι υποψίες των γιατρών

Από εκεί και πέρα, οι γιατροί στα Νοσοκομεία «Καραμανδάνειο» και Πανεπιστημιακό Πατρών, ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανεξήγητα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρει το pelop.gr.

Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

Τι έλεγε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν από τη σύλληψη

Η γνωστή δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, Ανθούλα Ανάσογλου, που μελετά την υπόθεση, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως «όλα ξεκίνησαν από τους γιατρούς της Πάτρας, εκείνοι χτύπησαν πρώτοι καμπανάκι».

Όπως λέει, υπήρχαν δημοσιεύματα στην αρχή των περιστατικών στον Τύπο της Πάτρας, που στέκονταν δίπλα στην οικογένεια. «Έλεγαν τι είναι αυτά που ακούγονται, σταματήστε να βλέπετε αστυνομικές ταινίες».

Η δικηγόρος, μιλώντας με δημοσιογράφους της Πάτρας της μετέφεραν ότι λίγο πριν από τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον Ρούλας Πισπιρίγκου, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...