Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ουκρανία: Οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε πέντε σιδηροδρομικούς σταθμούς (Photos)

Επιθέσεις πραγματοποίησε ο ρωσικός στρατός σε πέντε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν θύματα. Πέντε σιδηροδρομικοί σταθμοί στο δυτικό και κεντρικό τμήμα της Ουκρανίας έγιναν σήμερα, Δευτέρα, στόχος επιθέσεων, οι οποίες προκάλεσαν άγνωστο αριθμό θυμάτων, μετέδωσε η ουκρανική τηλεόραση επικαλούμενη τον επικεφαλής των ουκρανικών σιδηροδρόμων.

Ο  επικεφαλής των σιδηροδρόμων, Ολεξάντερ Καμίσιν, ανέφερε ότι οι επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούνται σιδηροδρομικοί σταθμοί από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος με τη Ρωσία στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τον Απρίλιο, τουλάχιστον 50 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, σκοτώθηκαν όταν οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πυραυλική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ.

Η επίθεση προκάλεσε διεθνή κατακραυγή. Η Ρωσία αρνείται ότι στοχοθέτησε αμάχους, σε αυτήν αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Ο σταθμός στην ανατολική Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε από πολίτες που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τον πόλεμο.

Ουκρανία: Οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε πέντε σιδηροδρομικούς σταθμούς - Πληροφορίες για θύματα
Ουκρανία: Οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε πέντε σιδηροδρομικούς σταθμούς - Πληροφορίες για θύματα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ - Κοντά στα 7 δισ. δολάρια η αξία τους

Διακόπτει όλες τις εξαγωγές προς το Ισραήλ και τις εισαγωγές από την ίδια χώρα η Τουρκία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Bloomberg δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα, χωρίς να έχει υπάρξε...

Φόρτωση άρθρων...