Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Παγκράτι: Το χρονικό της τραγωδίας με την 36χρονη - Η μοιραία πτώση και τα συγκινητικά μηνύματα

Ελλάδα

Θρήνος επικρατεί στο Παγκράτι, στη γειτονιά της 36χρονης γυναίκας που την περασμένη Δευτέρα, έχασε τη ζωή της, αφού έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο, αφήνοντας πίσω της δύο μικρά παιδιά. Την ίδια θλίψη αισθάνονται και οι άνθρωποι στη Νάξο, το νησί όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να κάνουν διακοπές.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μοιραίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 20:30. H κοπέλα ετοιμαζόταν να φύγει για τη Νάξο, όμως αφού είχε ετοιμάσει τις αποσκευές της, πήγε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της θείας της, που την περίμενε.

Ωστόσο, διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει στο διαμέρισμά της μία τσάντα. Ανέβηκε ξανά στην πολυκατοικία, όμως η πόρτα είχε «κολλήσει» και δεν μπόρεσε να την ανοίξει.

Έτσι, ζήτησε από τη γειτόνισσά της να της ανοίξει, ώστε να πηδήξει και να μπει από το διπλανό μπαλκόνι. Το είχε άλλωστε κάνει πάλι. Δυστυχώς όμως η παντόφλα που φορούσε γλίστρησε στο πλακάκι, το οποίο ξεκόλλησε και η άτυχη γυναίκα έπεσε στο κενό.

Τα μηνύματα στα social media στη μνήμη της γυναίκας συγκλονίζουν και όλοι αδυνατούν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας.

«Γιατί ρε Τζανετίνα έτσι ξαφνικά; γιατί;», γράφει ένα χρήστης του Facebook. «Μεγάλος πόνος. Παντελώς άδικος θάνατος. Αδιανόητος», ήταν το σχόλιο ενός ακόμη χρήστη. «Τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Το λάθος που της στοίχισε τη ζωή», γράφει μια ακόμα χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Φόρτωση άρθρων...