Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

«Πάγωσε» η Άρτα από το άγριο φονικό: Δέχθηκε 4 σφαίρες για να σώσει την κόρη του – Ανθρωποκυνηγητό για τον 29χρονο

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Ελλάδα

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η στυγερή δολοφονία ενός 75χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του γαμπρού του στο Αστροχώρι του Δήμου Καραϊσκάκη Άρτας, μετά από λογομαχία στην αυλή του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δράστης, αμέσως μετά την άγρια δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτα, σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Το χρονικό της τραγωδίας 
Το έγκλημα όπως αναφέρει το epiruspost έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Ο 29χρονος πυροβόλησε  τέσσερις φορές τον πεθερό του που σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να σώσει την κόρη του, που βρισκόταν και αυτή στο σπίτι.

Μάλιστα σύμφωνα με το arta2day πυροβόλησε και τη πρώην γυναίκα του χωρίς όμως να τη τραυματίσει. Έτσι εκτός για ανθρωποκτονία, τον φερόμενο ως δράστη θα βαρύνει μία ακόμη κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίθες, ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών. Ο γαμπρός του θύματος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του πεθερού του όπου μετά το διαζύγιό της η κόρη του μαζί με το παιδί της έμεναν μαζί του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

Η ιστορία πίσω από τη δολοφονία
Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής, ο δράστης ήταν γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...