Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Παλαιό Φάληρο: Ληστές έδεσαν και λήστεψαν τετραμελή οικογένεια

Ελλάδα

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες (10.01.2023) το βράδυ, μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, έψαξαν όλο το σπίτι και έφυγαν με κοσμήματα και χρήματα.

Σύμφωνα με την τηλεόρασή του OPEN, όλα έγιναν περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο με πρώτο θύμα των ληστών, να πέφτει ο πατέρας της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, οι ληστές περίμεναν τον πατέρα της οικογένειας, πριν μπει στην πολυκατοικία που έμενε. Τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και έπειτα τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Εκεί έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και απειλώντας τους, τους ανάγκασαν να αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Ο άνδρας αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει που βρισκόταν τα αντικείμενα, αφού πρώτα ανακάτεψαν ολόκληρο το σπίτι.

Ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει το σημείο, αφού προηγουμένως είχαν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό. Οι ληστές πήραν κοσμήματα και χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές θεωρούν οι ληστές ήξεραν τι ώρα γύριζε ο 55χρονος από τη δουλειά του και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Διαζύγιο «βόμβα» στην οικογένεια Γλύξμπουργκ, καθώς ανακοινώθηκε πως χώρισαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποφάσισα...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...