Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο βιαστής με το τατουάζ

Ελλάδα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

"Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του" ανακοίνωσε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για τον 45χρονο D. S. με αλβανική καταγωγή, ο οποίος είναι χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών και διέμενε μαζί με τη μητέρα του. Τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από καταγγελίες ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, διέφυγε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς το πρωί στις 27ης Οκτωβρίου.

Τελικά μετά από μεθοδική έρευνα ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και αφού τον συνέλαβαν, στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη (1/11) τον παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: Πώς να προφυλαχθείτε - Τα μέτρα που συστήνουν οι πνευμονολόγοι

Προβλήματα δημιουργεί η αφρικανική σκόνη με τους πνευμονολόγους να συστήνουν μέτρα προφύλαξης σε ευάλωτες ομάδες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία...

Πάτρα: Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης»

Στη σύλληψη ενός 38χρονου κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης» προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (22/4) η Αντιτρομοκρατική έπειτα από ένταλ...

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κρατούμενοι διακινούσαν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές νέων Αυλώνα (εικόνα)

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, ανάμεσά τους ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δύο κρατούμενοι, για διακίνηση κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις φυλακές νέων Αυλώνα προχώρησαν αστυνομι...

Φόρτωση άρθρων...