Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκαν καλάσνικοφ, χειροβομβίδα και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό σε αυτοκίνητο

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, καθώς βρέθηκαν όπλα σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν χειροβομβίδα, καλάσνικοφ, γεμιστήρας και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, σύμφωνα με πληροφορίες. Το αυτοκίνητο βρέθηκε παρκαρισμένο στον οδό Νηρηίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο φέρει πλαστή πινακίδα, ενώ φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ως ύποπτο από τις 16 Σεπτεμβρίου. Το αυτοκίνητο εντόπισαν άνδρες της Oμάδας ΔΙ.ΑΣ., το θεώρησαν ύποπτο και σήμαναν αμέσως συναγερμό.

Έλεγχο στο αυτοκίνητο διενήργησαν τα ΤΕΕΜ, τα οποία εντόπισαν στο εσωτερικό του μια χειροβομβίδα, ένα καλάσνικοφ, έναν γεμιστήρα, ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα κράνος.

Ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ωστόσο τον σχετικό έλεγχο θα διενεργήσει η Ασφάλεια. Το όπλο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει βαλλιστική αλλά και έλεγχος για DNA και αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...