Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσιοποίηση και άλλων ροζ βίντεο

Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για τη δημοσιοποίηση και άλλων ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το grtimes.

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από όσα αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έγιναν γνωστές και άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...