Χιλιάδες αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Ελλάδα και τη Στερεά συγκεντρώνονται από το πρωί με τα τρακτέρ τους μπροστά από τη ΔΕΘ και την έκθεση Agrotica για το μεγάλο συλλαλητήριο.

Οι αγρότες θα διαδηλώσουν μπροστά στην Έκθεση όπου διεξάγεται η Agrotica, παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ στο συλλαλητήριο συμμετέχουν κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι.

Λεωφορεία και αυτοκίνητα, το ένα μετά το άλλο φθάνουν γεμάτα αγανακτισμένους αγρότες που θα συμμετέχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο. 

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δηλώνουν ανικανοποίητοι από τα νέα μέτρα και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ενώ διαμηνύουν ότι  «ο αγώνας τώρα ξεκινάει». 

Οι αγρότες αποβιβάζονται  σε δυο πύλες και θα κατευθυνθούν πεζοί στο μπλόκο που έχει στηθεί εδώ και μέρες στη νότια πύλη της ΔΕΘ, σύμφωνα με το Thesstoday.gr. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.