Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις

Η αγωνία των υποψηφίων παίρνει τέλος αυτή την εβδομάδα με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και των ονομάτων των επιτυχόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα μεθαύριο, Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και που εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής των ΑΕΙ και των ΤΕΙ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα, Βαρβάκειος και σούπερ μάρκετ

Σε ισχύ είναι μέχρι και τις 7 Μαΐου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Με διευρυμένο ωράριο πρόκειται να λειτουρ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Πελαγία, Πελαγούλα, Πελαγίνα, Πελαγίτσα, Πελαγιώ, Πελαγής, Πελάγιος Ιλάριος Μελής, Μέλος, Μέλιος, Μέλας, Μέλια, Μελίτσα

Φόρτωση άρθρων...