Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Πήραν θέσεις τα πρώτα 360 στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Σε αστυνομικά τμήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κατανεμήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα 360 στελέχη της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Πάντως, ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί σε ποια εκπαιδευτικά ιδρύματα θα εκτελέσουν τις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 260 διατέθηκαν σε 19 τμήματα της διεύθυνσης Αθηνών, ενώ οι 100 στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παρουσιαστεί στα Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης σχεδόν όλοι οι ειδικοί φρουροί της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Επίσης, σε κάποια τμήματα όπως σε αυτό του Λευκού Πύργου, έχουν χρεωθεί μάλιστα με ατομικό οπλισμό και εκτελούν χρέη είτε τρίτου ατόμου σε περιπολικό, είτε εκτελούν χρέη σκοπού.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν παρουσιαστεί και σε τμήματα της Αθήνας. Για τις επόμενες ημέρες κανένας αστυνομικός δεν φαίνεται να αναλαμβάνει υπηρεσία στα πανεπιστήμια, επειδή προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία στα πανεπιστήμια θα πρέπει μεταξύ άλλων να υπάρξει και διαταγή, η οποία θα ορίζει επακριβώς τα καθήκοντα των ειδικών ή των δόκιμων ειδικών φρουρών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μύκονος: Παραισθησιογόνες σοκολάτες έστειλαν στο νοσοκομείο καθαρίστριες

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μύκονο καθώς τουλάχιστον πέντε περιστατικά έχουν καταγράφει το τελευταίο διάστημα στις ιδιωτικές κλινικές και στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με θύματα οι...