Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Πήραν θέσεις τα πρώτα 360 στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Σε αστυνομικά τμήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κατανεμήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα 360 στελέχη της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Πάντως, ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί σε ποια εκπαιδευτικά ιδρύματα θα εκτελέσουν τις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 260 διατέθηκαν σε 19 τμήματα της διεύθυνσης Αθηνών, ενώ οι 100 στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παρουσιαστεί στα Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης σχεδόν όλοι οι ειδικοί φρουροί της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Επίσης, σε κάποια τμήματα όπως σε αυτό του Λευκού Πύργου, έχουν χρεωθεί μάλιστα με ατομικό οπλισμό και εκτελούν χρέη είτε τρίτου ατόμου σε περιπολικό, είτε εκτελούν χρέη σκοπού.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν παρουσιαστεί και σε τμήματα της Αθήνας. Για τις επόμενες ημέρες κανένας αστυνομικός δεν φαίνεται να αναλαμβάνει υπηρεσία στα πανεπιστήμια, επειδή προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία στα πανεπιστήμια θα πρέπει μεταξύ άλλων να υπάρξει και διαταγή, η οποία θα ορίζει επακριβώς τα καθήκοντα των ειδικών ή των δόκιμων ειδικών φρουρών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...