Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πανικός από τρία φίδια στον ίδιο δρόμο στην Πάτρα

Ελλάδα

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τρία φίδια μήκους περίπου δυο μέτρων σκόρπισαν πανικό στους περαστικούς στο πεζοδρόμιο της πολυσύχναστης οδού Ακρωτηρίου στην Πάτρα, το πρωί της Παρασκευής! Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, το ένα μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης, αλλά δεν βρέθηκε κατά τις έρευνες.

Ένας ψύχραιμος περαστικός κατάφερε να πιάσει το ένα από τα ερπετά, που ήταν ένας ακίνδυνος λαφιάτης και το απελευθέρωσε σε απομακρυσμένο σημείο. Ωστόσο, τα άλλα δύο δεν εντοπίστηκαν, καθώς εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Φίδι έξω από νηπιαγωγείο

Αναστατώθηκαν οι μαθητές ενός νηπιαγωγείου στην περιοχή Πλατάνι της Κω όταν, την ώρα που βρίσκονταν στο προαύλιο για διάλειμμα, είδαν να διασχίζει τον δρόμο ένα φίδι μήκους δυο μέτρων! Οι δασκάλες ηρέμησαν τους μικρούς μαθητές και τους έβαλαν στο κτίριο για να μην κινδυνεύσουν, ενώ το ερπετό χώθηκε σε ένα ρέμα της περιοχής όπου εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Φόρτωση άρθρων...