Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Παπάς- σατανάς: Χειροπέδες σε 68χρονο παλαιοημερολογίτη για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου

Χειροπέδες σε έναν 68χρονο παλαιοημερολογίτη ιερέα στη Σαλαμίνα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής (26/11) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο 68χρονος ιερέας ήταν γνωστός του πατέρα του ανήλικου και, εκμεταλλευόμενος την γνωριμία τους, επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας όταν οι γονείς δεν ήταν εκεί και ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 12χρονου.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 68χρονος εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις, καθώς και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ομοειδή αδικήματα.

Συγκεκριμένα, είχε απασχολήσει τις Αρχές και το 2018 για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 13χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προέβη στις εν λόγω πράξεις.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στον χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών

Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 13 Μαΐου και το τι περιμένουμε από αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Καιρίδης....

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...