Παρασκευή
09 Οκτωβρίου 2026

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ

Ελλάδα

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ), Παναγιώτης Βόγκας.

Το τελευταίο διάστημα, τα σωματεία εργαζομένων της εταιρείας τον κατηγόρησαν για καθυστερήσεις στην υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και για έλλειψη αξιοκρατίας στην στελέχωση της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Βόγκας, οικονομολόγος στο επάγγελμα, είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση κατόπιν πρότασης του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο με το όπλο του

Ένας 42χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα σε αστυνομικό λεωφορείο στο πρώην στρατόπεδο Νταλίπη. Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες.

Θάνατος Μαζωνάκη: Η κόρη των δύο γιατρών επιβεβαίωσε σε κατάθεση ότι υπεβλήθη σε πλασμαφαίρεση

Η 19χρονη κόρη των δύο προφυλακισμένων γιατρών φέρεται να επιβεβαίωσε στον ανακριτή τη θεραπεία πλασμαφαίρεσης και ότι κάλεσε το ΕΚΑΒ, χωρίς να δει τον τραγουδιστή.

Φόρτωση άρθρων...