Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Παρασκευή Νέτα - Μπερμπεράκη, μία άλλη ματιά στα κοινά του δήμου Ωραιοκάστρου

Ελλάδα
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και ο συνδυασμός του "Πρωταγωνιστές Ξανά" φιλοδοξούν επαναφέρουν στο Ωραιόκαστρο τη χαμένη του αίγλη και να το μετατρέψουν σε έναν τόπο που αξίζει κανείς όχι μόνο να ζει αλλά και να επισκεφτεί λόγω του φυσικού του κάλους και της ιστορικής του αξίας.

Ανάμεσα στο δυναμικό του εξαιρετικού συνδυασμού ξεχωρίζει η παρουσία της Παρασκευής Νέτα - Μπερμπεράκη, η οποία διακρίνεται για τη φρέσκια ματιά που διαθέτει όχι μόνο για τον δήμο Ωραιοκάστρου, αλλά και για τα κοινά.

Χωρίς στρογγυλεμένες γωνίες, χωρίς τους καθωσπρεπισμούς και τα "πρέπει" των δημοσίων σχέσεων, με διάθεση συνεργασίας και αξιοπρέπεια, τολμά και βγαίνει μπροστά εκφράζοντας τεκμηριωμένες απόψεις, που στόχο έχουν την επίλυση των προβλημάτων, που έχουν σωρευτεί στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Η Παρασκευή Νέτα - Μπερμπεράκη μας αυτοσυστήνεται: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Σέρβια Κοζάνης. Από το 2005 είμαι δημότης Ωραιοκάστρου και ζω στη Γαλήνη. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Νέτα και μητέρα 2 αγοριών του Γιάννη 7 ετών και του Θάνου 5 ετών.

Απόφοιτος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής και Αδειούχος Βοηθός Φαρμακείου. Αν και τα τελευταία χρόνια έθεσα ως προτεραιότητα την φροντίδα της οικογένειας δεν έπαψα να ενημερώνομαι και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου παρακολουθώντας συνέδρια και σεμινάρια με οικονομικά, διοικητικά και κοινωνικά θέματα.

Παράλληλα ολοκληρώνω με επιτυχία τις σπουδές μου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος του Δ.Σ. της Ι. Νέτας & Υιοί Α.Ε.

Ως μια σύγχρονη γυναίκα οργανωτική, υπεύθυνη, μεθοδική, θετική, δραστήρια με ιδέες, στόχους και αξίες, έντονα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και με διάθεση να προσφέρω διαθέτοντας γνώσεις και εμπειρίες για τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μου, ζητώ την ψήφο σας, ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για το κοινό καλό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...