Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πάρνηθα: Λύκος επιτέθηκε σε οικογένεια και τους έφαγε τον σκύλο

Ελλάδα

Σε μία σοκαριστική εμπειρία μετατράπηκε η βόλτα στην Πάρνηθα για τον δημοσιογράφο και διευθυντή προγράμματος του Myradio 104,6, Νίκο Νικολακόπουλο.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, την ώρα που κατευθυνόταν με την 14χρονη κόρη του και το σκυλί τους προς το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει έξω από το καταφύγιο στο Μπάφι, ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβουν ένας λύκος επιτέθηκε στο σκυλί!

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω και τον σκύλο, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος Myradio 104,6 Νίκος Νικολακόπουλος.

Η κόρη του από τον φόβο της άφησε το λουρί και ο λύκος άρπαξε το σκυλί και εξαφανίστηκε στο δάσος. Ο ίδιος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να αφήσει το σκυλί.

«Ήταν ένα καταπληκτικό σκυλί, έχουμε στεναχωρηθεί, πολύ…

-Τον αναζητήσατε;

Ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούμε…», πρόσθεσε ο κ. Νικολακόπουλος.

«Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει… έτσι όπως επιτέθηκε, βεβαίως πήγε για το σκυλί, αλλά θα μπορούσα να είμαι εγώ ή πολύ περισσότερο η κόρη μου» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...