Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πάρος: Στο στόχαστρο «ποντικών» πολυτελείς βίλες – Αρπάζουν χρηματοκιβώτια και κοσμήματα

Ελλάδα

Στο στόχαστρο διαρρηκτών έχουν μπει οι τουρίστες που διαμένουν σε πολυτελείς βίλες στην Πάρο απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Το τελευταίο διάστημα οι αναφορές για διαρρήξεις σε πολυτελή οικήματα του νησιού έχουν αυξηθεί σημαντικά λόγω και του μεγάλου αριθμού ταξιδιωτών που φθάνουν στις Κυκλάδες και αποτελούν πόλο έλξης για απατεώνες.

Της «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο

Μόλις χθες Δευτέρα (26/6) μία γυναίκα από το Κουβέιτ, 42 ετών, υπέβαλε έγκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου για κλοπή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν ένα μικρό παράθυρο του υπνοδωματίου που βρισκόταν στο ημιυπόγειο βίλας όπου διέμενε, να εισέλθουν σε αυτή και να αποσπάσουν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 13.000 ευρώ.

Έφυγαν με λεία 40.000 λιρών

Την ίδια περιπέτεια αντιμετώπισαν και δύο γυναίκες που διαμένουν σε συγκρότημα πολυτελών βιλών στην περιοχή Κολυμπήθρες.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες, μία Βρετανίδα 32 ετών και μία Ελληνίδα 31 ετών, κατήγγειλαν ότι, ενώ έλειπαν από το διαμέρισμα που νοικιάζουν, άγνωστοι δράστες, αφού έσκισαν τη σίτα ενός παραθύρου που βρίσκεται στο ημιυπόγειο του κτηρίου, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 40.000 λιρών Αγγλίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Φόρτωση άρθρων...