Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Πατέρας βίαζε την κόρη του επί πέντε χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας. Πατέρας τεσσάρων παιδιών, βίαζε τη 12χρονη κόρη του από τα 7 της χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν η μητέρα αποφάσισε να δώσει τέλος στην κόλαση που ζούσε εκείνη και η κόρη της. Η γυναίκα τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και το κοριτσάκι αποκάλυψε όσα βίωνε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά την καταγγελία της γυναίκας ερεύνησαν τα στέκια του 40χρονου δράστη στο κέντρο της Αθήνας. Τελικά, κατάφεραν να τον συλλάβουν σε λεωφορείο, ενώ κατευθυνόταν στη Γλυφάδα.

Τον φάκελο της υπόθεσης χειρίζεται η Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο βιαστής εξακολουθεί να κρατείται και απολογείται αύριο.

Όταν στις 27 Σεπτεμβρίου η γυναίκα από τη Γεωργία, περνούσε το κατώφλι του Τμήματος Ομόνοιας και υπέβαλλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στο Μπαγκλαντεσιανό σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, μια δεύτερη εξίσου φρικτή και αδιανόητη ιστορία θα ξεδιπλωνόταν.

Όπως υποστήριξε η μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εδώ και χρόνια ο 40χρονος τη δέρνει, την βρίζει και την εκφοβίζει ότι θα την «τελειώσει», ενώ την ίδια σκληρή συμπεριφορά επιδεικνύει και απέναντι στη μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία είναι 12 ετών. 

Μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αυτόφωρη διαδικασία. Το κοριτσάκι, την επόμενη ημέρα εξομολογήθηκε στην μητέρα της ότι φοβάται τον πατέρα της, ενώ της είπε ότι τώρα που έφυγε από το σπίτι μπορεί να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αφρικανικής σκόνης. Τα κυριότ...

Φόρτωση άρθρων...