Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πατήρ Αντώνιος: «Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου»

Σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο πατέρας Αντώνιος θα εμφανιστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Τόσο ο πατέρας Αντώνιος και όσο άλλοι εφτά υπάλληλοι της «Κιβωτού του Κόσμου» ετοιμάζουν τα απολογητικά τους υπομνήματα. Ενδεχομένως να μην δώσουν εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσουν νέα προθεσμία, καθώς θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες, σύμφωνα με το STAR.

Το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου υποστηρίζει: «Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό, εργαζόμενων και εθελοντών».

Οι καταθέσεις κατά του πατέρα Αντώνιου και υπαλλήλων φτάνουν τις 30. Την ίδια ώρα, 31 πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης λέγοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια και ο πατέρας Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...