Όχι ένα, όχι δυο, αλλά συνολικά 11 δίκυκλα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών την Τετάρτη σε σπίτι 55χρονου Πατρινού.

Ο δράστης αφού έκλεβε τα δίτροχα τα παραποιούσε και μέσω αγγελιών σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναζητούσε υποψήφιους αγοραστές. Μάλιστα στην αγγελία ενημέρωνε πως τα οχήματα δεν έχουν χαρτιά καθώς πρόκειται για δίκυκλα προς απόσυρση από το υπ. Μεταφορών και Συγκοινωνιών. Σε κάποιες περιπτώσεις προέβαινε σε αγοραπωλησία χωρίς προηγουμένως να τα έχει «πειράξει».

Για τα τέσσερα από τα επτά δίκυκλα, απαιτείται η εργαστηριακή τους εξέταση - πραγματογνωμοσύνη, από τις αρμόδιες Αρχές, καθώς είναι αδύνατη η ταυτοποίηση τους, δεδομένου πως έχουν αλλοιωθεί σχεδόν πλήρως τα χαρακτηριστικά τους, όπως ο αριθμός πλαισίου κ.λπ.

Ο 55χρονος που κατά το παρελθόν έχει καταδικασθεί και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοιες υποθέσεις, κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών και την Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια προκειμένου να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.