Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας για την ανάκτηση του τάμπλετ

Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.
Λίγο πριν τις 7:00 το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία ανοίγματος του τάφου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ενώ προηγήθηκε τρισάγιο για τα τρία κορίτσια.

Στο κοιμητήριο βρέθηκαν αστυνομικοί, εισαγγελέας και ιατροδικαστής, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, συγγενείς, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το tablet έδωσε χθες η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών. Το τάμπλετ αφού ανασχεθεί, θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Το τάμπλετ το είχε τοποθετήσει στον τάφο της Τζωρτζίνας η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης τοποθετούσε στους τάφους των τριών κοριτσιών αγαπημένα τους αντικείμενα.

Το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της Τζωρτζινας που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...