Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Εκλογές - Πάτρα: Δεν πήγε κανείς από την εφορευτική επιτροπή

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε το πρωί σε εκλογικό τμήμα της Πάτρας, καθώς δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Όλα συνέβησαν στο 55ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο 513ο Εκλογικό Τμήμα, όπου η δικαστική αντιπρόσωπος και η γραμματέας διαπίστωσαν πως δεν είχε προσέλθει κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, όπως μεταδίδει το pelop.gr.

Τόσο η δικαστική αντιπρόσωπος όσο και η γραμματέας ήταν από νωρίς στο εκλογικό τμήμα, ωστόσο άφαντα ήταν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η δικαστική αντιπρόσωπος αποφασίζει αν η αστυνομία θα μεταβεί στα σπίτια τους ή θα προχωρήσει σε αντικατάσταση με κάποιον από τους πρώτους ψηφοφόρους.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης για Πειραματικά Σχολεία: Το μεγάλο ενδιαφέρον αποτελεί κίνητρο για να ενισχύουμε διαρκώς τη λειτουργία τους

Τη δημόσια κλήρωση για την εισαγωγή των υποψήφιων μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία παρακολούθησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Σε ανάρτησή του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας...

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα την Κυριακή λόγω της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024», ανακοίνωσε η Ελληνική Αστ...

Φόρτωση άρθρων...