Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα που περίμενε το παιδί της (Video&Photos)

Ελλάδα

Ένα σοβαρό ατύχημα έγινε το απόγευμα στην Πάτρα. Μία γυναίκα τραυματίστηκε, όταν κομμάτι δέντρου αποκολλήθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γερμανού και Ηλείας. Το δέντρο αποκολλήθηκε και χτύπησε την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι, ενώ περίμενε να πάρει το παιδί της από το φροντιστήριο, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ της Πάτρας, παρέχοντας αρχικά τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα και εν συνεχεία τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα που περίμενε το παιδί της

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής της Πάτρας έκοψε τα κλαδιά του δέντρου ώστε να το απομακρύνει από το σημείο, ενώ επί τόπου βρέθηκε και η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...