Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους θανάτους τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. 

Για τη συγκλονιστική υπόθεση των θανάτων τριών μικρών κοριτσιών, αδελφών, μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, η Δικαιοσύνη έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την διερεύνηση αυτών των θανάτων.

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική έρευνα έχει ήδη παραδοθεί στην Ασφάλεια Πατρών.

Απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής.

Με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Δείτε το βίντεο του MEGA: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στις κάλπες σήμερα οι μηχανικοί στο ΤΕΕ

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα περίπου 120 χιλιάδες Μηχανικοί για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπου θα αναδείξουν με την ψήφο τους τα μέλη της Αντιπροσωπείας το...

Σκύρος: Οι 65 παράνομοι μετανάστες στο κλειστό γήπεδο - Από που ξεκίνησαν - Πώς μεταφέρθηκαν

Όπως αποκάλυψε το eviaonine στις 4 ξημερώματα εντοπίστηκαν στην παραλία Καρεφλού 65 παράνομοι μετανάστες Συριακής καταγωγής που μεταφέρθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. ...

Μαρούσι: Επίθεση σε ομάδα τεσσάρων ανηλίκων – Τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στο πόδι 14χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας με θύμα έναν ανήλικο σημειώθηκε, χθες την νύχτα , αυτή την φορά, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυ...

Φόρτωση άρθρων...