Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Εξιτήριο για το δυο μηνών μωράκι που είχε κορωνοϊό

Ελλάδα

Η κατάσταση της υγείας του μόλις δυο μηνών βρέφους που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό δεν ήταν καλή. Κανείς δεν ήταν αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει. Μέσα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, που διασωληνώθηκε χειροτέρεψε και άλλο. Μάλιστα έγινε και αεροβάπτιση επειδή φοβόντουσαν για το μοιραίο.

Και όμως ο μικρός Νεκτάριος (αυτό είναι το όνομα του 2 μηνών βρέφους) βγήκε νικητής.

Πριν από λίγες ημέρες ο μικρούλης αποσωληνώθηκε, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και ανακούφισης στην οικογένειά του αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Τις επόμενες ώρες μάλιστα ο Νεκτάριος θα επιστρέψει στο σπίτι του. Όπως αναφέρει και το thebest.gr, σήμερα, λίγο πριν λάβει ο μικρός το εξιτήριο του, με μία σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε η βάπτιση με τον Πάτερ Χαρίτωνα του νοσοκομείου Ρίου.

«Ήμασταν όλοι εκεί και ευχηθήκαμε στο μικρό Νεκτάριο να είναι τυχερό και δυνατό στη ζωή του. Η ζωή του ανήκει» είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Φόρτωση άρθρων...