Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Πάτρα: «Εντοπίστηκε αυτός που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη»

Ελλάδα

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Οι Αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο στον οποίο η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε καταφύγει αρκετές φορές και ζητούσε βοήθεια προκειμένου να σβήνει τα ίχνη της στο διαδίκτυο. Πρόκειται για επαγγελματία τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Εκείνο το οποίο έχει προκύψει και είναι άκρως ενδιαφέρον είναι ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών και οι τοπικές Αρχές έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου αρκετές φορές», είπε ο Γιώργος Αναστασόπουλος. 

«Ο άνθρωπος αυτός προφανώς και θα καταθέσει στις Αρχές», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος σημείωσε ότι η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: «Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος», ισχυρίζεται ο 23χρονος πατέρας

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού βρίσκονται οι νεαροί γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Ο...

Φόρτωση άρθρων...