Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Πάτρα: Επιτέθηκε σεξουαλικά στην υπάλληλό του και εκείνη τον «μαύρισε» στο ξύλο

Μία νεαρή σερβιτόρα κατήγγειλε τον 65χρονο εργοδότη της στην Πάτρα για σεξουαλική παρενόχληση. Το συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο της Πάτρας και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η φοιτήτρια, εργαζόταν για καιρό στην κουζίνα και -τελευταία- είχε παρατηρήσει πως ο άνδρας… την καλόβλεπε, αλλά δεν έδινε σημασία.

Προ ημερών, τα σεξιστικά πειράγματά του άρχισαν να γίνονται εντονότερα και μάλιστα δεν σταματούσε, παρά τις εκκλήσεις της, μέχρι που προκλήθηκε το επεισόδιο μέσα στο μαγαζί.

Ο εργοδότης φέρεται να της έκανε άσεμνη επίδειξη και να τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό κι έχοντας γνώσεις πολεμικών τεχνών (!), άρχισε να τον χτυπά παντού.

Από τις φωνές έφθασαν στην κουζίνα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι στην κυριολεξία… άρπαξαν το αφεντικό τους και το απομάκρυναν από τα… νύχια της συναδέλφου τους.

Ο άνδρας, με το παντελόνι ξεκούμπωτο, έφυγε άρον-άρον, ενώ αντικαταστάτης του στο μαγαζί εξόφλησε τη νεαρή για οφειλόμενα μεροκάματά της, με εκείνη να αποχωρεί μην έχοντας άλλη επιλογή.

Η ίδια χρειάστηκε να εξιστορήσει όλα όσα της συνέβησαν στον σπιτονοικοκύρη της με τον ίδιο να της προτείνει να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά, σύμφωνα με το pelop.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...