Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Νεαροί έριξαν πέτρες σε σχολείο και τραυμάτισαν 16χρονο

Ελλάδα

Ακόμη ένα περιστατικό βίας σε σχολικό χώρο εκδηλώθηκε στην Πάτρα. Μια ομάδα περίπου 20 νεαρών έριξε πέτρες σε ένα σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Ο 16χρονος μαθητής που χτυπήθηκε από πέτρα τραυματίστηκε ελαφρά και κλήθηκαν οι γονείς του, που τον μετέφεραν στο σπίτι. 

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών δεν μπόρεσε να φωτίσει το κίνητρο των δραστών. Οι λόγοι της επίθεσης των νεαρών δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων κοντά στο σχολικό κτίριο που βρίσκεται πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έχουν καταγράψει πεντακάθαρα τους δράστες.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν φέρονται ότι είναι μαθητές άλλου σχολείου της πόλης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...