Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Πάτρα - Iατροδικαστής Τσάκωνα: «Εγκληματική ενέργεια» ο θάνατος της Μαλένας

Kαταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση των θανάτων των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι έρευνες των αρχών και οι καταθέσεις συνεχίζονται και έρχονται προκύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου.

Οι εξελίξεις θα αφορούν την υπόθεση της Μαλένας, για την οποία «η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ό,τι αφορά τον θάνατο του παιδιού», όπως αποκάλυψε ο ANT1.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό αν μιλάμε για κάποια ουσία ή άλλο εύρημα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χριστίνα Τσάκωνα είχε κάνει τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα, αλλά τώρα έγιναν άλλες εξετάσεις σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και πλέον στη νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής αναμένεται να κάνει λόγο για άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην οποία είχε αναφερθεί στην αρχική ιατροδικαστική της έκθεση.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...