Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα διενεργήσει η Προϊστάμενη Εισαγγελέας Πάτρας, έπειτα από καταγγελίες που έφερε στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Για το θέμα έχει κάνει αναφορά προς την Εισαγγελία και ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Βάσει της καταγγελίας υπάρχουν προσωπικές συζητήσεις ατόμων που υποστηρίζουν ότι πλήρωσαν 200 ευρώ ο καθένας για να τους χορηγήσουν ψευδές πιστοποιητικό εμβολιασμού σε Εμβολιαστικό Κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του pelop.gr.

«Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για τέσσερα άτομα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων, σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο μάλιστα αναφέρει πως ένας εξ αυτών δηλώνει αρνητής, αλλά διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Δύο άτομα από το στενό μου περιβάλλον έκλεισαν ραντεβού και ο συγκεκριμένος γιατρός τους έκανε το εμβόλιο στο μπουφάν που φορούσαν! Και φυσικά στο σύστημα κατεγράφησαν ως εμβολιασμένοι», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Η Εισαγγελία θα διερευνήσει το κατά πόσο ισχύει η καταγγελία, καθώς και ποια πρόσωπα εμπλέκονται, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καθαρά Δευτέρα: Χαρταετοί, γλέντι και φαγητό

Γλέντια με νηστίσιμα εδέσματα, κρασί και χορό στήθηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας, για να εορταστούν τα παραδοσιακά κούλουμα. Άλλοι τα καταφέρνουν άνετα και άλλοι με δυσκολία. Οι μικ...

Φόρτωση άρθρων...