Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας Λυκείου από καθηγητή

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας μαθήτριας της Γ’ Λυκείου στην Πάτρα, η οποία κατήγγειλε στον διευθυντή του σχολείου ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή.

Η εξαγριωμένη μητέρα μετέβη στο Λύκειο στις 8 το πρωί της Παρασκευής και ανέφερε το περιστατικό με τον εκπαιδευτικό, εξιστορώντας τα όσα της περιέγραψε το παιδί της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Όπως είπε, την προηγούμενη ημέρα η 17χρονη μαζί με συμμαθήτριά της κάθονταν και διάβαζαν Αγγλικά, εν ώρα διαλείμματος, όταν ο καθηγητής την πλησίασε, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε: «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… φτιάχνεσαι με ρωσικά»!

Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία έβαλε τα κλάματα.

Ο διευθυντής του Λυκείου κάλεσε τον καθηγητή, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα και έβαλε τις φωνές και ισχυρίστηκε ότι και παλιότερα τον είχαν καταγγείλει και τελικά βγήκε «λευκός στην κοινωνία».

Η διεύθυνση του σχολείου έχει κινηθεί αρμοδίως και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται, πλέον, από Δευτέρα.

Ουδείς γνωρίζει ακόμα αν οι γονείς της ανήλικης προτίθενται να υποβάλουν μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...