Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας το 2014 - «Η μάνα τότε ωρυόταν επειδή την κατηγορούσαν»

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε για την καταγγελία που είχε γίνει το 2014 στην Πάτρα περί κακοποίησης.

Οι πληροφορίες για το περιστατικό κακοποίησης ήρθαν στο φως την Πέμπτη από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα είχε καταγγείλει πως η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος.

Σήμερα, λοιπόν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας την εκπομπή του Οpen, «Τώρα ό,τι συμβαίνει», επιβεβαίωσε πως είχε γίνει ανώνυμη αναφορά για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014, στον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε ότι ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια παλαιότερη αναφορά που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Όπως είπε τόνισε, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανώνυμη καταγγελία που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014 η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού, «ιδιαίτερα από τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου» όπως έλεγε η ανώνυμη αναφορά, και η οποία στη συνέχεια όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελεία.

Ο κ. Γιαννόπουλος πρόσθεσε πως έμαθε από δημοσιογράφο ότι τελικά διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η σύζυγος τότε ωρυόταν γιατί την κατηγορούσαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» από τις Ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι «Σπαρτιάτες» στις Ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με το υπόμνημα, «η πραγματική ηγεσία του κό...

Φόρτωση άρθρων...