Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής

Ελλάδα

Κλινικά νεκρός είναι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου του Ρίου, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά μου και η οικογένεια του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανά του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!», έγραψε η θεία του νεαρού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα μεταβεί στο νοσοκομείο για να παραλάβει την καρδιά του 22χρονου, ενώ το ήπαρ και οι νεφροί θα μεταμοσχευθουν σε ασθενείς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

Ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 22χρονος Δημήτρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ενώ ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.

Η οικογένειά του Αχαϊκού αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Facebook τον 22χρονο Δημήτρη: «Δυστυχώς ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε και δεν είναι μαζί μας! Δημήτρη ήσουν ένας επίγειος Άγγελος τώρα είσαι Άγγελος στον ουρανό. Καλό παράδεισο από την πρώτη σου ομάδα τον Αχαϊκό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Φόρτωση άρθρων...