Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πάτρα: «Μπορεί να μη μάθουμε τα πραγματικά της κίνητρα ποτέ»

Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στο θρίλερ της Πάτρας, στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον και το ψυχικό προφίλ της 33χρονης.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA, η Ξένια Παρασκευοπούλου, ψυχολόγος έκανε λόγο για μια ιστορία που έχει σοκάρει τους πάντες.

«Έχει σοκάρει τους πάντες η ιστορία, κανείς από τους ειδικούς δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε συμπεριφορές και να αποδώσουμε κίνητρα. Τα πραγματικά κίνητρα τα ξέρει μόνο η ίδια και μπορεί να μην τα μάθουμε και ποτέ».

Η ψυχολόγος σημειώνει: «Για τον μέσο άνθρωπο όλες αυτές οι εξηγήσεις δεν είναι αρκετές. Είναι φυσικό ο κόσμος να είναι σοκαρισμένος. Κανένας λογικός άνθρωπος δε θα επιλέξει μια τέτοια λύση στο οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει στη ζωή του.

Η Ξένια Παρασκευοπούλου υπογράμμισε ότι οι ειδικοί ψυχικής υγείας που θα ασχοληθούν με την υπόθεση, «θα είχε νόημα να εξετάσουν τόσο την ίδια όσο και συγγενικά της πρόσωπα».

Δείτε το βίντεο: 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Φόρτωση άρθρων...