Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πάτρα: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα. 

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησαν στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο οι Γιάννης Γλύκας, πρόεδρος των ποινικολόγων και Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ.

«Η ταυτοποίηση της φαρμακευτικής κεταμίνης θα οδηγήσει στην προέλευσή της, αλλά και στο ποιος τη χορήγησε»

«Είναι μια μακρά ανακριτική διαδικασία. Εκτιμώ ότι το θέμα αρχίζει και κουράζει. Το νέο της εβδομάδας είναι ότι ταυτοποιήθηκε ότι χορηγήθηκε φαρμακευτική κεταμίνη στη Τζωρτζίνα. Αυτό δίνει ένα στίγμα και ενισχύει τις πιθανότητες να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης αλλά και ποιος τη χορήγησε στο παιδί», σημείωσε ο ΓιάννηςΓλύκας.

«Μια αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησης πρέπει να συνοδεύεται από νέα στοιχεία»

Σχολιάζοντας το γιατί η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν έχει προχωρήσει στο αίτημα αποφυλάκισης όπως είχε πει, ο ίδιος εξήγησε ότι «Μια αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησης πρέπει να συνοδεύεται από νέα στοιχεία. Δεν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει αμέσως την αποφυλάκισή του. Θεωρώ ότι ορθά δεν έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση».

«Το ΕΚΑΒ πήγε και παρέλαβε τη μικρή Ίριδα και κακώς το έκανε, έπρεπε να ενημερώσει αμέσως τις αρχές. Το γιατί δεν έγινε αυτό, ερευνάται. Η υπόθεση έχει αρχίσει και σέρνεται, έχει περάσει στο στάδιο του κουτσομπολιού. Εμείς κοντεύουμε να τελειώσουμε. Με το που παραδοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών όλο το παιχνίδι θα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης», είπε από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στα λάθη που έγιναν στην περίπτωση της μικρής Ίριδας.

Επαρκή τα στοιχεία για τη Τζωρτζίνα

«Για τη Τζωρτζίνα, αν δεν ήταν δεμένη η υπόθεση δε θα είχαμε προχωρήσει στην προφυλάκιση με τέτοια κατηγορία. Τα στοιχεία που έχει η ΕΛΑΣ κρίνονται επαρκή», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι… τσακώθηκε με επιβάτες (βίντεο)

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας της ενοχλητικής και θορυβώδους συμπεριφοράς ενός ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα τ...

Φόρτωση άρθρων...